Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Një shtëpi pa lule dhe pa libra nuk vlen asnjë lekë!
TAR Exclusive • 20:44 02/12/2021
"Vargjet e Përtejme" është një projekt letrar, në të cilin Denis Dyrnjaja ka të ftuar Vera Bekteshi dhe Besnik Mustafaj. Për ta nisur mbarë, kjo video fillon me shprehjen kuptimplotë "Një shtëpi pa lule dhe pa libra nuk vlen asnjë lekë!" Denis Dyrnjaja Vera Bekteshi Besnik Mustafaj
Shijojeni natën e fundit të vitit nën shoqërinë e “Last Night”!
TAR Exclusive 22:37 31/12/2021
Përpos urimit, Kida ka një porosi për ju për vitin 2022!
TAR Exclusive 18:01 31/12/2021
Urimi më i veçantë vjen nga Ylli Limani për vitin 2022!
TAR Exclusive 17:53 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR/Një urim special për Vitin e Ri nga Elvana Gjata!
TAR Exclusive 17:04 31/12/2021
Urimi i artistit Muma për Vitin e Ri vjen ekskluzivisht për dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
TAR Exclusive 16:46 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR/Ledri Vula ka një urim special për vitin 2022 për të gjithë ju!
TAR Exclusive 16:06 31/12/2021
Ekskluzivisht për TAR, Shpat Deda uron të gjithë publikun për vitin 2022!
TAR Exclusive 15:33 31/12/2021