Një super episod ju pret sot me Elhaida Dani | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 20:15 02/07/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Elhaida Dani
Kejsi Tola: “Nuk jetoj dot pa bërë muzikë!”
A•Live•Night – 4K 01:13 24/04/2023
Çfarë do t’i thonte Kejsi Tola vetes 5-vjeçare?
A•Live•Night – 4K 01:12 24/04/2023
Kejsi Tola: “Kam pasur pasiguri në adoleshencë!”
A•Live•Night – 4K 00:52 24/04/2023
Kejsi Tola: “Fama më gjeti të papërgatitur!”
A•Live•Night – 4K 00:42 24/04/2023
Kejsi Tola në studion e Beyonce dhe Lady Gaga?
A•Live•Night – 4K 00:37 24/04/2023
Kejsi Tola: “Familja më ka kritikuar dhe suportuar!”
A•Live•Night – 4K 00:35 24/04/2023
Kejsi Tola zbulon si erdhi bashkëpunimi me producentët ndërkombëtarë!
A•Live•Night – 4K 00:03 24/04/2023