Një urim “plot me dashni” për dëgjuesit e Top Albania Radio nga çifti Dojna Mema dhe Vlashent Sata!

“Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” vijon në Top Albania Radio me disa urime shumë speciale nga artistët më të dashur shqiptarë. Dhe një urim ‘plot me dashni’ na erdhi nga çifti më simpatik i showbiz-it me anë të një mesazhi zanor për dëgjuesit e Top Albania Radio.

Dojna: Hey, përshëndetje të gjithëve! Uroj vërtet që viti 2022 t’ju gjejë sa më pranë njerëzve tuaj më të dashur! 

Vlashenti: Dhe plot me dashni…

Dojna dhe Vlashenti: Nga unë Dojna Mema dhe Vlashent Sata, gëzuar festat!