Një Vit i Ri, projekte të reja muzikore nga Stine!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts • 21:53 05/01/2021
I ftuar në maratonën e 100 këngëve më të bukura të vitit 2020 në “Top Albania Radio”, këngëtari i njohur, Stine pati mundësinë të urojë për festat e fundvitit. Ai uroi mbarësi e shëndet për të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen. Stine e përshkroi vitin 2020 si vitin më të vështirë të njerëzimit dhe uroj që mos të kthehet më kurrë një vit i tillë. I pyetur se ku do ta festojë këtë ditë të rëndësishme, Stine u shpreh se do e kalojë krahë familjes me bashkëshorten Gracielën, prindërit e saj, vajzën e tyre si dhe me disa miq. E veçanta e kësaj darke është se Stine tha se do të gatuajmë ne burrat për gratë. Albumi i ri është plani më i afërt për vitin 2021 i artistit. Ai tha se ka shumë kohë pa publikuar këngë të reja, kështu që ka ardhur koha ta bëjë një gjë të tillë. Një lajm i mirë ky për të gjithë fansat e këngëtarit!
Zbuloni disa nga sugjerimet e Edit dhe Artës për filmat që duhet të ndiqni ditët në vijim!
@ the Movies 11:35 13/08/2022
Çfarë të shohim këtë javë në Cineplexx?! Njihuni me premierat e filmave!
@ the Movies 11:33 13/08/2022
Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!
Live From Tirana 11:31 13/08/2022
Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!
Live From Tirana 11:30 13/08/2022
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022