Design Fashion

Njerëzit që dëshmuan se riciklimi i veshjeve të vjetra është e ardhmja e modës!

Vetëm në Amerikë, sasia e veshjeve të shpërdoruara në 20 vitet e fundit është rritur nga 7 në 14 milion ton çdo vit. Kjo është arsyeja pse ka kuptim të mos hidhni kurrë diçka ose të përpiqeni ta dhuroni atë nëse nuk është përdorur sa më shumë që të jetë e mundur.

Përveç anës mjedisore, ka edhe një anë sentimentale për të ndarë rrobat tuaja të vjetra me pasardhësit tuaj. Është shumë e lezetshme të shohësh një fustan nusërie që përcillet nëpër breza.

“Bright Side” mblodhi disa imazhe që vërtetojnë se si një veshje mund të kalohet nga një brez në tjetrin…

1. Angelina Jolie/Shiloh Jolie-Pitt

2. Carole Middleton/Kate Middleton

3. Brooke Shields/Rowan Francis

4. Courteney Cox/Coco Arquette

5. Victoria Beckham/Harper

6. Lisa Rinna/Delilah Belle

7. Kris Jenner/Kim Kardashian

8. Angelina Jolie/Zahara Jolie-Pitt

9. “Kam veshur fustanin e mamasë sime nga viti 1980.”

 

10. “Disa përditësime nga veshja e mamasë sime.”

11. “Fustani i mamasë sime ishte shumë i shkurtër përpara për ta veshur siç ishte, kështu që ne e rimodeluam atë.”

Ndërkaq, vlen të theksojmë se jemi afër festave dhe të gjithë duam që të dukemi sa më bukur. Duam realisht që me veshjet tona ne të arrjmë që të përcjellim atmosferën festive. Por si mund ta bëjmë një gjë të tillë? Na mjafton vetëm një triko me motive festive dhe thjesht me kaq pak arrijmë që të sjellim një ndjesi shumë të bukur tek kushd0.

Nëse në verë në fokusohemi më shumë tek fustanet apo se ku do t’i kalojmë pushimet, në këtë seson festash në të gjithë fokusohemi tek dhuratat dhe tek veshja jonë e cila me patjetër duhet që të përshtatet paksa pse jo? Zbuloni veshjet më të mira të këtij sezoni duke klikuar në këtë link.