Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Njerëzit që aksidentalisht gjetën binjakët e tyre!

Shanset janë që të paktën një herë në jetën tuaj, ta keni pyetur veten, “A ka dikush në botë që ngjan aq shumë me mua sa të mund të jemi si 2 binjakë?”. Epo, me afërsisht 7 miliardë njerëz në botë, ka shumë të ngjarë që të ketë dhe shkenca e konfirmon këtë gjasë.

Mbi të gjitha, edhe personazhet e famshëm, kanë binjakë.  Pra, në interes të përforcimit të kësaj teorie, disa përdorues të internetit me fat vendosën të ndajnë situatat më të vështira në të cilat gjetën kopjen e tyre identike diku në planet.

Gjeta binjaken time, rreth 100 vite më parë.

Rastësisht gjeta binjakun time sot.

Kur e çoni vajzën tuaj në një muze dhe e shihni në një pikturë.

Por çfarë ndodh kur binjaku juaj është një kukull?

E dinte prezantuesi amerikan Andrew Zimmern që kishte një binjak?

Epo, tani kemi një binjake perfekte për Emma Watson.

Gjeta binjakun e babait tim në një udhëtim në Xhamajka.

Kur shkoni të merrni një ilaç dhe farmacisti është binjaku juaj.