Njihuni me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies • 09:23 16/07/2022
Edi dhe Arta na njohin me dy filmat më të rinj që po transmetohen premierë këtë javë në Cineplexx. Zbulojini... Arta Sinamati Edi Hallaçi Danko Dj
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 15:16 19/11/2022
Njihuni me filmat më të mirë të bazuar në libra!
@ the Movies 14:29 19/11/2022
Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies 09:11 12/11/2022
Gjithçka që duhet të dimë mbi filmin e ri në Cineplexx, “Black Panther: Wakanda Forever”!
@ the Movies 09:10 12/11/2022
Premierat e Cineplexx dhe të rejat nga bota e kinematografisë vijnë për ju nga Edi dhe Edea!
@ the Movies 09:40 05/11/2022