Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana • 19:27 26/11/2022
“Social Top 5”, një rubrikë që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm. Kjo rubrikë na jep më shumë detaje dhe informacione të reja në lidhje me yjet e botës së madhe të showbiz-it. Ja se cilët janë personazhet shqiptarë dhe ata të huaj që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave. Elios Shuli Wizii Dj
Izolimi në shtëpinë e “BBV”, psikologia Fiona Todhri ka diçka për të thënë për Zhaklinën!
Live From Tirana 08:51 08/02/2023
Një artiste fenomenale që ka bërë histori/Kjo është Beyonce!
Live From Tirana 09:12 07/02/2023
David Dreshaj rrëfen për TAR arsyen se pse refuzoi ta përfaqësonte Malin e Zi në Eurovizion!
Live From Tirana 09:09 04/02/2023
Ekskluzivisht për TAR/David Dreshaj zbulon historitë që fshihen pas këngëve të tij!
Live From Tirana 09:06 04/02/2023
Ja si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 08:58 04/02/2023
Genc Muçollari: “Dhuratat e shtrenjta të prindërve, fëmijët i zëvendësojnë me drogën”!
Live From Tirana 09:27 03/02/2023
Robb Daddy na tregon më shumë për këngën e tij romantike “Ndjenjë për ty”!
Live From Tirana 09:06 03/02/2023