Njihuni me premierat më të fundit që po transmetohen këtë javë në Cineplexx!
@ the Movies • 10:22 15/01/2022
Edhe në këtë episod të "At The Movies", Edi dhe Arta na kanë njohur me premierat e javës të cilat po transmetohen në Cineplexx. Mos i humbisni! Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Elsa Ymeri komenton të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 13:17 14/05/2022
Nuk do të donit t’i humbisni filmat më të rinj nga Cineplexx…
@ the Movies 12:55 14/05/2022
Aktori Amri Hasanlliu zbulon më tepër për filmin e ri shqiptar “Legjenda e Bastunit”!
@ the Movies 15:09 07/05/2022
“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” vjen në Cineplexx, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 15:03 07/05/2022
Përfaqësuesit e Cineplexx, Eri dhe Klemi na zbulojnë premierat e fundit të filmave!
@ the Movies 10:37 30/04/2022
Zbuloni premierat më të fundit nga Cineplexx!
@ the Movies 15:28 23/04/2022
Ju njohim me pesë sugjerimet e filmave nga Ledion Liço!
@ the Movies 15:22 23/04/2022