Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Njihuni me shtëpitë e reja më të bukura në Australi…

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të ndërtoni shtëpinë tuaj të projektuar në mënyrë arkitektonike nga themeli, ne kemi disa opsione për ju. Ka diçka në mënyrë të padiskutueshme tërheqëse për zgjedhjen e parcelës së përsosur të tokës, pastaj duke punuar me një arkitekt për të bërë shtëpinë tuaj të ëndrrave, deri në specifikimet tuaja të sakta.

Sigurisht, kjo është pamja romantike e ndërtimit të shtëpive; në realitet është një përpjekje shumë më komplekse dhe herë pas here sfiduese. Por fitimi? Magjike.

Australia posedon një ‘pus’ të thellë të talentit të dizajnit për të zgjedhur. Në galerinë më poshtë, do të gjeni gjithçka, nga shtëpitë mahnitëse të plazhit deri te kryeveprat rurale me mure xhami. Këto njihen si shtëpitë më të mira të Australisë. Oh, dhe përpiquni të mos i keni zili njerëzit me fat që banojnë në këto prona të pabesueshme.

1. Toorak Residence, ADDARC

2. Kiama, New South Wales

3. Richmond, Victoria

4. Rochedale, Queensland

5. Rye, Victoria

6. Port Willunga, South Australia

7. Teneriffe, Queensland

8. Mystery Bay, New South Wales

9. Bronte, New South Wales

10. Coorabel, New South Wales

11. Ashgrove, Queensland.

12. Kyneton, Victoria

13. Camberwell, Victoria

14. Highgate Hill, Queensland

15. Flinders, Victoria

 

Ndërkaq, nuk mund të mohohet që Parisi është një nga vendet më modern në botë. Kur bëhet fjalë për veshjet dhe dizajnin e shtëpive, kryeqyteti francez di të bëjë gjithçka ultra elegant. Pra, le të hedhim një vështrim rreth disa shtëpive parisiene.