Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Njihuni me shtëpizën më unike që keni parë ndonjëherë!

Kompania suedeze “IKEA” ka projektuar shtëpizën fantastike në rrotë e cila ka ndikim minimal në ambjentin natyror. Shtëpiza është e pajisur me panele solare, tualetin, bojlerin ngrohës për pavarësi dhe funksionim të plotë jashtë rrjetit.

Shtëpitë tona janë vendi ku ne ndajmë kohë me miqtë tanë, familjen dhe njeriun e zemrës. Kërkimet tregojnë se “73% e njerëzve që janë të kënaqur me shtëpinë e tyre janë gjithashtu të lumtur në përgjithësi”.

Ndoshta nuk e dini këtë, por mënyra se si rregulloni artikujt në banjën tuaj mund të tregojë shumë fakte për veten dhe personalitetin tuaj.

Disenjatori i IKEA-s, Abbey Stark, ka theksuar që multifunksionaliteti i mobiljeve ka rëndësi vendimtare në hapësira të vogla.

Në zemër të shtëpisë është e vendosur tavolina e cila funksionon si vend pune dhe hapësirë për ngrënie, me sirtarë praktikë për vendosje, por mund të paloset kur nuk përdoret.

Ndërkaq, Stark tha se:

Kam dashur të krijoj hapësirë e cila bazohet në dizajnin skandinav me paletën neutrale të ngjyrës së bardhë dhe ngjyrës së zezë dhe me shumë dru shkëlqyes.

Kuzhina është e pajisur me pllakën bartëse induktive e cila lehtë mund të paloset kur nuk përdoret. Banja gjendet në kuzhinë dhe nga ana tjetër e hapësirës është kabina e dushit.

Nëse jeni mërzitur nga ndërtesat e rregullta, lineare të qytetit tuaj, atëherë duhet patjetër të shikoni këto krijime mahnitëse arkitektonike.