Njihuni me zërat që fshihen pas filmave të dubluar në shqip, personazhet me të cilët jemi rritur!
@ the Movies • 14:04 21/05/2022
Të ftuar në këtë episod të “At The Movies” kanë qenë Erion Dushi dhe Lorenc Kaja, dy nga zërat që i kemi dëgjuar në shumicën e filmave të dubluar në shqip. Të dy ata kanë dubluar një sërë personazhesh me të cilët jemi rritur… Arta Sinamati Edi Hallaçi Erion Dushi Lorenc Kaja Wizii Dj
Zbuloni filmat më të rinj të Cineplexx për këtë javë!
@ the Movies 12:47 06/08/2022
Gjithçka që duhet të dimë për “DokuFest” na e tregon producentja e tij Alba Çakalli!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Zbuloni premierën më të fundit në Cineplexx!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Cilët janë 10 filmat dhe serialet që këtë verë duhet t’i shikoni me patjetër?
@ the Movies 12:33 23/07/2022
Cilat janë premierat që nuk duhet t’i humbisni kurrësesi në Cineplexx gjatë këtyre ditëve?!
@ the Movies 12:15 23/07/2022
Korça Short Film Festival, Gledis Bica drejtori i këtij eventi na zbulon më shumë!
@ the Movies 09:25 16/07/2022
Njihuni me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 09:23 16/07/2022