Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion

Nuk do ta besoni se si kanë ndryshuar uniformat e skuadrës së SHBA-ve përgjatë viteve në Lojërat Olimpike!

Lojërat Olimpike po marrin vëmendjen e të gjithëve, teksa fare pak orë para se ato të zhvillohen kushdo është në pritje të këtij eventi sportiv. Pati shumë diskutime se nëse do t’ia dilnin apo jo të zhvilloheshin këtë vit Lojërat Olimpike, dukeqenë se ndikimet e pandemisë janë parë edhe këtu. Mirëpo, le t’i lëmë të gjitha këto pas, për aq kohë sa ato do të organizohen. Një nga diskutimet që ka vend tani është uniforma, teksa Lojërat Olimpike janë një event që bashkojnë sportin dhe veshjen.

Ralph Lauren është stilisti i uniformave të skuadrës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës edhe këtë vit. Si të mos ishin mjaftueshëm interesante veshjet e ekipit, kujtojmë se linja e veshjeve për ekipin e SHBA-ve do të dizenjohet nga Kim Kardashian.

Edhe pse kohë pas kohe uniformat e ekipit të SHBA-ve kanë ndryshuar, vetëm diçka mbeti e njejtë, pikërisht stili. Më poshtë hidhini një sy veshjeve të ekipit për gjatë viteve dhe me siguri do të ndani të njejtin mendim.

1920

1932

1952

1956

1960

1964

1968

1972

1976

1980

1984

1988

1992

1996

2000

2002

2004

2006

2008