Nuk do të donit t’i humbisni filmat më të rinj nga Cineplexx…
@ the Movies • 12:55 14/05/2022
Arta dhe Edi na njohin me premierat më të fundit nga Cineplexx dhe të gjitha arsyet për të mos u humbur kurrsesi. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Filmat motivues dhe inspirues, Blendi Salaj jep sugjerimet e tij!
@ the Movies 10:17 02/07/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:16 02/07/2022
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022