“Nuk e dija ku i binte Shqipëria”, fituesi i Big Brother Canada nuk e njeh Tiranën si kryeqytet!
Ndryshe • 21:20 22/03/2023
Salsano dhe Adi s’lënë gjë pa thënë për ngjarjet më të fundit në 'BBV'! Salsano Rapi Adi Pojana Dj Vini
Visjan Ukcenaj, audition Tapes “Ndryshe” – Part 3
Ndryshe 19:04 23/09/2023
Visjan Ukcenaj, audition Tapes “Ndryshe” – Part 2
Ndryshe 19:04 23/09/2023
Visjan Ukcenaj, audition Tapes “Ndryshe” – Part 1
Ndryshe 18:23 23/09/2023
Nga Kiara e deri tek Tan Brahimi, ja disa nga VIP-at që u bënë pre e kurthit të Ndryshe!
Ndryshe 16:31 27/07/2023
Nga Efi e deri tek Amosi, ja disa nga VIP-at që ranë në kurthin e Ndryshe!
Ndryshe 17:29 20/07/2023
VIP-at që ranë në kurth gjatë 2023-shit! Best of Ndryshe!
Ndryshe 21:18 12/07/2023
“Luizi dhe Olta janë grepi, por…”, Ledion Liço zbulon gjithçka mbi ‘Në kuadër të dashurisë’!
Ndryshe 21:59 05/07/2023