“Nuk e them se do më presë policia poshtë”, Megi dhe Jurgeni i përgjigjen pyetjeve pa nivel!
Ndryshe • 14:21 17/11/2022
Të ftuar në emisionin "Ndryshe" këtë javë kanë qenë Megi Pojani dhe Jurgen Bala. Të dy ata kanë zbuluar shumë detaje nga i gjithë rrugëtimi i tyre deri më tani në spektaklin 'DWTS" dhe jo vetëm... Salsano Rapi Adi Pojana Megi Pojani Jurgen Bala Dj Vini
‘I detyron’ Rama të jenë aktivë në rrjete sociale? Toni Gogu: “Të jemi gju më gju me popullin…”
Ndryshe 19:04 01/02/2023
Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”
Ndryshe 18:34 01/02/2023
Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!
Ndryshe 18:33 01/02/2023
“Jeni bërë një grup burrash talleni me mua”, Albana Ruçi nuk bie e pre e telefonatës kurth!
Ndryshe 18:32 01/02/2023
Nga besimi në Zot e deri tek jeta politike, Toni Gogu zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:31 01/02/2023
Toni Gogu: “Midis Luizit të sotëm e atij të ‘Etheve’, unë zgjedh Luizin me ethe!
Ndryshe 18:30 01/02/2023
Juristja bën seks sipas ligjit, i shoqi thyen…
Ndryshe 17:35 25/01/2023