Horoskopi

Nuk futen të gjithë “në një thes”, meshkujt e këtyre shenjave të zodiakut nuk ndahen nga ju pa ju thënë arsyen!

Bëhen pjesë e jetës suaj dhe papritur zhduken pa dhënë asnjë arsye. Por jo të gjithë janë kështu. Në këtë artikull do ju njohim me meshkujt e zodiakut të cilët nuk do të largohen nga ju, pa ju shpjeguar arsyet e vendimit të tyre.

Dashi

Të pasionuar dhe impulsive nga natyra, kjo shenjë e zjarrtë pëlqen një përballje. Ai do të tregojë se si ndihet dhe nuk do të mendojë të lëndojë ndjenjat tuaja. Ndarjet e qytetëruara nuk janë pika e fortë e Dashit. Sapo të kuptojë se nuk jeni më gjysma e tij, do të thotë gjithçka që i vjen në kokë.

Luani

Luani e do dramën dhe asgjë nuk është më dramatike sesa të injorosh një ndjenjë që ai shpreh ose një mesazh që të dërgoi. Për më tepër, Luanët priren të jenë të lidhur me të vërtetën dhe ndershmërinë. Ata do të përballen me ju dhe do t’ju thonë me siguri pse shkuan aq larg sa t’ju shmangin. Prandaj, kjo shenjë zjarri është e fundit që largohet, pa fjalë. Ai ka shumë të ngjarë të shfaqë një sjellje të ashpër, por të sinqertë dhe patjetër do ta shoqërojë ndarjen tuaj me një skenë dramatike.

Virgjëresha

E udhëhequr nga Mërkuri, Virgjëresha është një kampione e komunikimit. Prandaj, kjo shenjë e Tokës do të diskutojë me ju me ndershmëri të plotë se përse do që të ndaheni. Pra, nëse mendoni se Virgjëresha ju trajton ftohtë ose ashpër kohët e fundit, duhet t’i jepni pak kohë për t’u hapur. Në fund, ai do të përgjigjet dhe do të diskutojë situatën. Ai mund të ketë nevojë për pak më shumë kohë për të reaguar sepse do të jetë në kërkim të fjalëve të duhura.

Shigjetari

Është e vetmja shenjë e zodiakut që mban një armë në duar. Për më tepër, ai njihet se kërkon të thotë fjalën e fundit në çdo situatë, e lëre më një ndarje. Prandaj, kjo shenjë zjarri nuk do t’ju lërë e të ikë. Sigurisht, pas disa bisedave të gjalla dhe intensive që do të keni me të, ka shumë mundësi që t’i luteni të largohet nga ju pa thënë asnjë fjalë.