Health & Beauty Lifestyle

Nuk kemi dyshime që keni kuriozitet, si do të dukeshin njerëzit e famshëm nëse do të ishin ende gjallë!

Është e vështirë t’i harrojmë këta të famshëm ndërsa rritemi, veçanërisht momentet e tyre ikonike dhe të paharrueshme në ekran. Vetëm shikimi i tyre të ngjall nostalgji dhe shumica prej nesh ende i kujtojnë ato sikur të ishin vetëm disa vite më parë. ‘Bright Side’ i ka rikujtuar këta personazhe të famshëm që të mund të shihni se si do të dukeshin sot. Hidhini një sy:

1. Princeshë Diana
2. Marilyn Monroe
3. Brittany Murphy
4. Lucy Gordon
5. Anna Nicole Smith
6. Ricky Nelson
7. Chris Farley
8. Andy Gibb
9. Tupac Shakur

 

10. Lisa Lopes
11. Brandon Lee
12. Aaliyah
13. Brad Renfro
13. Jayne Mansfield
14. Phil Hartman

Ka më shumë se 7 miliardë njerëz në planet, që do të thotë se disa prej nesh janë të detyruar të kenë ngjashmëri me dikë tjetër. Por ndonjëherë nuk janë vetëm disa ngjashmëri, por sikur dikush na ka kopjuar dhe ‘ngjitur’ në fytyrën e dikujt tjetër. Raste të tilla mund të jenë befasuese dhe të frikshme për disa njerëz, por kur sozia juaj është një personazh i famshëm, gjërat janë shumë më emocionuese. Zbuloni më shumë në këtë link.