Celebrities Gossip

Nuk mbyllen çështjet gjyqësore të Princit Andrew… Ja përballja e tij e radhës!

Princi Andrew do të përballet me avokatët e akuzueses së tij Virginia Roberts gjatë një depozitimi për betejën e tyre të profilit të lartë në gjykatë në Nju Jork. Duka i Jorkut do të takohet me avokatët që përfaqësojnë zonjën Roberts në Londër më 10 mars, ku do të dëshmojë nën betim, sipas burimeve pranë familjes mbretërore. Një burim i afërt me Dukën tha:

Ne ramë dakord për një depozitim më 10 mars. Pavarësisht kërkesave të përsëritura, zonja Giuffre ende nuk është zotuar për një datë apo vendndodhje për depozitimin e saj.

Lajmi u bë i ditur vetëm një ditë para se mbretëresha, nëna e Andrew, të shënojë 70-vjetorin e saj në fron, si pjesë e festimeve të saj të Jubileut Platinum. Princi po përgatitet nga ekipi i tij ligjor me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, ndërsa përgatitet të përballet me një grindje gjatë dy ditëve nga David Boies, një nga avokatët më të njohur të Amerikës, dhe Sigrid McCawley.

Andrew, të cilit iu hoqën të gjithë titujt e tij ushtarakë dhe mbretërorë muajin e kaluar pasi çështja u konfirmua se do të gjykohej, do të merret në pyetje për tre sulme të supozuara në vitin 2001. Zonja Roberts pretendon në një padi civile se ajo u trafikua nga financuesi pedofil Jeffrey Epstein dhe u detyrua të kryente marrëdhënie seksuale me Andrew në tre raste kur ajo ishte 17 vjeç. Ekipi ligjor i zonjës Roberts mund të marrë gjithashtu në pyetje dy dëshmitarë me bazë në Britani.