Nuk na dilte një, “Për’Puthen” na prezanton me Fation Kuqarin e dytë…
S'e Kam me Ty • 20:39 12/08/2021
"S'e Kam Me Ty' sjell në këtë episod audicionet e "Për'Puthen", por nëse ju duket si 'Deja vu' nuk është faji ynë... Një Fation Kuqari i dytë na bashkohet dhe si gjithmonë nuk munguan komentet pikante të Islit, Jonidës dhe... të Shqipes. Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
U ndez shkëndija në ‘pill’…
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
Linda Rei dhe Robert Berisha flirtojnë live!
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
“E mban dot Alesian ky çuni se rëndon shumë…”
S'e Kam me Ty 20:47 12/08/2021
Një reper me Gucci dhe Armani…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Po ju a njihni dikë që nuk thotë kurrë një fjalë të mirë?
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Për të gjithë të interesuarat, Ina Pojani zbulon metodën e gjoksit me dhjam…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
A është gati Antonela të shkojë nuse në fshat?
S'e Kam me Ty 20:45 12/08/2021