Celebrities Gossip

Nuk na e priste mendja! Ja disa imazhe komike të Princit Charles…

Të jesh anëtar i familjes mbretërore do të thotë të jesh ndër njerëzit më të njohur në planet. Përpjekja për të kaluar larg vëmendjes dhe për të mos u njohur gjatë jetës së përditshme është një detyrë e vështirë. Sidoqoftë, Princi Charles mendoi se kishte zgjidhjen perfekte kur donte pak privatësi gjatë një pushimi për ski në vitin 1980.

Princi ishte në Klosters të Zvicrës, një vendpushim që prej atëherë e ka vizituar shumë herë për ski. Ndërsa ishte atje, ai vendosi të kishte një maskim gazmor me mustaqe false, hundë false, syze dhe një kapele të kuqe. Por duket se maskimi i solli edhe më shumë vëmendje, siç tregojnë fotot e mbi 40 viteve më parë.

Megjithatë, princi dukej se e mori situatën me humor të mirë, dhe sipas Daily Mail u tha fotografëve se princi nuk do të dilte sot. Marrja e një personaliteti tjetër është diçka që Charles duket se ua ka përcjellë djemve të tij Princit William dhe Princit Harry. Ndërsa ishte në universitet në Skoci, William vendosi të shkonte me një emër tjetër pasi dëshironte të shmangte vëmendjen.

Emri që zgjodhi ishte Steve. Edhe pse ai u regjistrua zyrtarisht në universitet me emrin William Wales, besohet se shokët e tij të klasës përdornin pseudonimin, kështu që ai nuk mori ndonjë vëmendje të padëshiruar.