Objektet fetare dhe muzetë, më shumë na tregojnë Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 17:50 27/05/2022
Në këtë episod i 'Çdo gjë është ashtu si duket' u diskutua lidhur me një temë shumë delikate dhe të përfolur së fundmi ku një rast i ndodhur në videoklipin e Donaldit, Romeos dhe Elgitit të xhiruar në muzeun e ikonave në Korçë u kritikua për faktin se ky është një veprim që ka 'thyer' marrëdhënien që kemi me objektin e shenjtë. Sokol Çunga Andi Rëmbeci Anna Shkreli Dj Ankloe
Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:15 24/06/2022
Dilema sociale : A jemi viktima të rrjeteve sociale?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:14 24/06/2022
Raporti Reuters: Media filipinase që tronditi shoqërinë.
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:14 24/06/2022
Marrëdhënia ‘e thyer’ me median, i ftuar Ervin Goci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:28 23/06/2022
Ka njerëz që nuk bëjnë fëmijë për të mbrojtur mjedisin…
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Llixhat kaq shumë të kërkuara nga shqiptarët kanë dhe funksione të tjera veçse të kurojnë artritin!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Benefitet e eksportit në sistemin arsimor!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 15:32 10/06/2022