Olta Gixhari: “Luizi pa mua nuk e bënte dot filmin, dhe anasjelltas!
Pardon My French • 21:42 28/09/2023
E ftuar në emisionin “Pardon My French” ka qenë aktorja e njohur, Olta Gixhari. Ajo ka zbuluar më shumë detaje nga karriera e saj edhe për projektet që ajo do të jetë e angazhuar si filmi “Në Kuadër të Dashurisë” dhe spektakli “Dancing With The Stars” dhe jo vetëm… Jonida Aliçkolli Eno Popi Dj Ankloe
Nga lajmet më të bujshme deri tek dashuria e velinës për Sardi Strugaj gjithçka në PMF 30/11/2023
Pardon My French 19:03 30/11/2023
Rita Petro në BB VIP 3!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Rita Petro mbi dashurinë e jetës: “Të dy ishim të martuar, e kam ndjerë paragjykimin”!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Pirro Çako : “Kledi Bahiti është gjysma ime në këtë Triptik”!
Pardon My French 20:57 24/11/2023
Pirro Çako : “I them Zotit nuk dua më shumë nga ç’më ke dhënë, jam i lumtur”!
Pardon My French 20:55 24/11/2023
“Unë nuk jam fitimprurës”, Pirro Çako zbulon arsyen pas braktisjes së skenës!
Pardon My French 20:52 24/11/2023
Një vështrim mbi karrierën e suksesshme të Pirro Çakos dhe rikthimin pas 4 vitesh si kantautor!
Pardon My French 18:40 23/11/2023