Celebrities Gossip Showbiz

Olta ndihet më e sulmuar se Kristi: “Jam më interesante se ty!”

Momentalisht ai është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët kanë transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Big Brother Albania Vip është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë. Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eleminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Që nga data e nisjes dhe deri më tani polemikat që krijohen nga banorët e “BBV” kanë transmetuar emocione të forta, ku secili banor me historitë dhe personalitetin e tij, është kthyer në protagonist të përditshmërisë sonë, duke na tërhequr edhe me raportet që krijojnë me njëri-tjetrin, por edhe me konfliktet që mbizotërojnë brenda në shtëpi.

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Një nga protagonistet padyshim që ka qenë edhe Olta Gixhari, e cila së fundmi, në një bisedë me Kristin është shprehur se është ndjerë shpeshherë e sulmuar, dhe arsyet na i zbulon vetë ajo.

Nuk ke qenë kurrë i atakuar. Asnjëherë. Më trego një rast. Është e lehtë të flasësh dhe të mbash qëndrim mbi zgjedhjen time, pa kuptuar dhe pa u vënë në pozicionin tim. Personi më i atakuar në këtë shtëpi kam qenë unë. Më zgjodhën mua se jam më interesante se ty. I dukem lojtare më e fortë se ty, reagoj më shumë se ty.