“Open Air Tirana”, Kledi Hysa dhe Arbër Minxhozi na zbulojnë më shumë si lindi kjo ide!
@ the Movies • 09:43 04/06/2022
Të ftuar në studion e “At The Movies” së bashku me Artën dhe Edin, kanë qenë Kledi Hysi dhe Arbër Minxhozi. Ata kanë dikutuar më shumë se si lindi ideja e “Open Air Tirana” dhe jo vetëm… Arta Sinamati Edi Hallaçi Kledi Hysa Arbër Minxhozi Wizii Dj
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022
Anxhela Lepuri na zbulon gjithçka që duhet të dimë mbi Javët Ndërkombëtare të Kulturës!
@ the Movies 11:49 11/06/2022
Regjisorja Driada Dervishi na zbulon më shumë mbi nismat dhe projektet e saj më të reja!
@ the Movies 11:48 11/06/2022