Opera “Cavalleria Rusticana” rikthehet në TKOB pas 34 vitesh, ja çfarë duhet të dimë!
Live From Tirana • 10:21 30/09/2022
Të ftuar në “Live From Tirana” kanë qenë Denis Skura dhe Armando Lika të cilët na kanë folur më shumë për operan Cavalleria Rusticana, veprën që rikthehet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit. Ja se për çfarë flet kjo vepër dhe çfarë duhet të transmetohet tek publiku… Elios Shuli Denis Skura Armando Lika Wizii Dj
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022
Një muzikant ndërkombëtar si Eugent Bushpepa!
Live From Tirana 15:43 28/11/2022
Mimoza Ahmeti tregon të vërtetën e ndërtimit pa leje: “E kisha marrë lejen nga bashkia”!
Live From Tirana 19:33 26/11/2022
Njihuni me personazhet e famshëm që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 19:27 26/11/2022
Më mirë të lindësh djalë apo vajzë?
Live From Tirana 19:18 26/11/2022
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022