ORËT PROMO – TOP ALBANIA RADIO
Orët • 10:12 25/06/2022
Një histori e pathënë zhduket në harresë. Një histori e vërtetë që thuhet shndërrohet në të pavdekshme. Mbulimi mediatik i ngjarjeve shokuese që ndodhin në Shqipëri rrallëherë i jep zë personave të afektuar. Orët do tentojë të hedhi dritë mbi historitë e vërteta të krimit, rrëmbimeve e fenomeneve kulturore që e lënë Shqipërinë tonë në vend, e shpesh e kthejnë disa hapa mbrapa. Intervistat me viktimat e ngjarjeve më të bujshme do t’i rikthejnë rëndësinë e humbur historive të vërteta e mbi të gjitha të rikujtojnë publikun se ndonjëherë është më mire të dish se të mos dish. Na ndiqni, duke filluar nga data 9 Korrik… Edea Demaliaj Saix Dj
Fiksimi ynë me personazhet e njohur… | ORËT
Orët 14:36 03/10/2022
Përdhunimi dhe pasojat që lë në shoqëri! | ORËT
Orët 14:04 26/09/2022
Të urrej…por online | ORËT
Orët 18:28 19/09/2022
Çfarë ndodh me ne pasi vdesim?! | ORËT
Orët 09:55 16/08/2022
Fenomeni i divorcit në shoqëri! | ORËT
Orët 14:40 08/08/2022
Homoseksualiteti në Shqipëri, ilegalizmi i kësaj marrëdhënie dhe paragjykimi… | ORËT
Orët 15:35 01/08/2022
Fenomeni i abortit! | ORËT
Orët 15:20 25/07/2022