Horoskopi Love & Sex

Ose të lidhur ose asgjë! Këto shenja të zodiakut e urrejnë ‘friend-zone’!

Nëse keni ndjenja për dikë, por jeni vetëm miq me të, ju jeni zyrtarisht në grupin e shokëve dhe shoqeve ose siç njihet ndryshe ‘friend-zone’. Megjithatë, disa shenja të zodiakut kanë frikë nga rrethanat në të cilat mund të dëshirojnë të zhvillojnë një marrëdhënie romantike me një mik, por zbulojnë se shoku i tyre nuk është i interesuar dhe preferon t’i mbajë gjërat miqësore dhe të rastësishme. Sepse ata vazhdimisht i frikësohen asaj në vend që të pranojnë që personi që pëlqejnë nuk është i interesuar për një marrëdhënie; këto shenja të zodiakut kanë më shumë gjasa të përjetojnë zhgënjim në një situatë të tillë. Shikoni këto 5 shenja të horoskopit që vazhdimisht kanë frikë se mos refuzohen si të dashuruar nga miqtë e tyre.

Luani

Luanët priren të dashurohen lehtësisht, kjo është arsyeja pse ata janë më të prirur për të humbur miqtë shpejt, gjithashtu kur përparimet e tyre nuk janë reciproke. Luanët priren të jenë të ndjeshëm me një ndjenjë të fortë të vetëvlerësimit, kështu që kur emocionet e tyre refuzohen, mohimi i tyre mund të kthehet lehtësisht nga brenda. Luani ka frikë të jetë i pamëshirshëm në ‘friend-zone’ nëse lëndojnë interesin e tyre të synuar të dashurisë duke bërë përparime të pafavorshme.

Bricjapi

Për shkak se Bricjapët janë flirtues me të gjithë, miqësia me ta mund të jetë sfiduese. Kjo shenjë e tokës është e shoqërueshme dhe shumë shoqëruese, por Bricjapi mund të mos dijë kur të ndalojë, gjë që mund ta zemërojë partnerin e tyre dhe t’i bëjë ata të humbasin mikun e tyre.

Binjakët

Mënyra e gjallë dhe e sigurt e miqësisë së Binjakëve mund të duket paksa shumë vulgare për dikë që është thjesht një mik për momentin. Ata kanë një pamje komanduese dhe një sjellje kërkuese. Megjithatë, ata i frikësohen natyrës së tyre arrogante dhe e urrejnë idenë për t’i dhënë shokut të tyre mesazhe të përziera.

Virgjëresha

Virgjëreshat kanë një prirje për të qenë shumë të ashpër me veten dhe njerëzit më të afërt. Ata janë në gjendje të shohin potencialin e çdo personi dhe kështu aftësinë e tyre për t’u tërhequr nga miqtë e tyre. Një Virgjëreshë nuk do të ketë më miqësi me dikë nëse dyshon se nuk e pëlqejnë atë. Kjo është kryesisht për shkak se ata preferojnë të punojnë vetëm në vend që të kenë një shok që i ka ndarë në ‘friend-zone’ ose jo.

Ujori

Pasi bie në dashuri me miqtë, aktron viktimën, Ujori përfundon duke qenë në ‘friend-zone’ nga miqtë. Frika për të qenë një i huaj mund t’i bëjë Ujorët të ndihen pak të çuditshëm, gjë që ka një ndikim të dëmshëm në përvojën e tyre emocionale. Prirja e tyre për të qenë të ftohtë dhe të ashpër në vend që të pranojnë situatën është një vrasës i shkëlqyeshëm për këtë shenjë të pasigurt të zodiakut.