Health & Beauty Lifestyle

Pa filtra dhe pa make up! Vajzat fituese të ‘Miss Universe’ prapa skenave…

Të gjitha plotësojnë të njëjtat standarde të bukurisë së por pas kurorës së shkëlqyeshme, çdo ‘Miss Universe’ po gdhend një rrugë jete të ndryshme por po aq frymëzuese. Dhe ndërsa ato ndajnë pamje të jetës së tyre të përditshme me miliona ndjekësit e tyre, ne zbulojmë personalitetet e dallueshme të këtyre grave.

Kjo na dëshmon edhe një herë se kur bukuria dhe një personalitet i madh takohen në një person, nuk ka kufi për numrin e gjërave që mund të arrijnë. ‘Bright Side’ është magjepsur nga jeta reale që njerëzit e famshëm bëjnë pas perdeve të shkëlqimit të skenës. Njihuni me disa foto të Miss Universe nga vende të ndryshme të botës:

Miss Universe 2009/Stefanía Fernández, Venezuelë

Miss Universe 2011/Leila Lopes, Angola

Miss Universe 2012/Olivia Culpo, Shtetet e Bashkuara

Miss Universe 2013/Gabriela Isler, Venezuelë

Miss Universe 2014/Paulina Vega, Kolumbia

Miss Universe 2015/Pia Wurtzbach, Filipine

Miss Universe 2016/ Iris Mittenaere, Francë

Miss Universe 2018/Catriona Gray, Filipine

Miss Universe 2019/Zozibini Tunzi, Afrika e Jugut

Miss Universe 2020/Andrea Meza, Meksikë

Miss Universe 2021/Harnaaz Sandhu, Indi