Partnerët në kërcim të Enxhit dhe Sarës në “DWTS” tregojnë përjetimet e tyre pak para spektaklit!
Live From Tirana • 07:02 20/09/2023
Dy partnerët në kërcim të Sara Karaj dhe Enxhi Nasufit në "Dancing With The Stars", Erindi dhe Silvester ishin sot të ftuar në “Live From Tirana”, për të zbuluar më shumë për përjetimet e tyre dhe jo vetëm. Eni Shehu Erind Silvester Danko Dj
Mbyllja e Instagramit të Luizit, flet Aldor Nini: “Është i përfshirë dikush që…”
Live From Tirana 08:54 07/12/2023
Festa masive e muzikës elektronike, Alisa Braho zbulon surprizat që na presin!
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
Dea Vieri banore në “Big Brother VIP 3”?! Detajet e pathëna më parë të jetës së saj…
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Jemi të dy aktorë shumë të mirë, por…”/Çfarë ka mes Dea Vierit dhe MatoLales?
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Më kanë tradhtuar, gratë e kthejnë dhimbjen në forcë…”/ Dea Vieri tregon historinë e saj personale!
Live From Tirana 08:52 07/12/2023
Fifi flet pa doreza, nga pjesëmarrja në “DWTS” e deri te marrëdhënia me Adisin!
Live From Tirana 08:50 06/12/2023
“Nuk ka ardhur akoma propozimi…”/Fifi flet për Adisin, marrëdhënien me djalin e tij dhe me Adrolën!
Live From Tirana 08:49 06/12/2023