Botë e Çuditshme

“Partneri im harroi ditëlindjen time”, gruaja shtatzënë nuk di si të reagojë!

Për shumë prej nesh ditëlindjet janë shumë të rëndësishme. Edhe nëse nuk pëlqeni festat dhe dhuratat, një ‘Gëzuar Ditëlindjen’ e thjeshtë shpesh është e mirëpritur si një shenjë që ata në jetën tuaj po mendojnë për ju.

Por një grua ka ndarë mërzinë e saj pasi partneri i saj u shfaq duke injoruar ditën e saj të veçantë. Ndoshta marrëdhënia është në fazat e hershme dhe ai thjesht e ka harruar, mund të thuash. Por në fakt mashkulli në fjalë është partneri i saj afatgjatë, si dhe babai i foshnjës së saj. Duke folur për Mumsnet, gruaja shpjegoi:

Sot është ditëlindja ime, unë jam 37 javë shtatzënë nesër dhe kam një djalë të bukur tetë vjeçar. Jam me babanë e fëmijëve, por marrëdhënia jonë është e tensionuar.

Ajo vazhdoi të thotë se dyshja kishin qenë duke u grindur kohët e fundit për punën e rinovimit në shtëpinë e tyre.

Ka pasur dy debate të mëdha javën e kaluar dhe unë jam fajësuar për absolutisht gjithçka, gjithçka që bëj është e gabuar dhe egoiste me sa duket. Ditëlindja e partnerit tim ishte më pak se një muaj pasi babai im vdiq dhe unë ende u sigurova që të organizoja një fundjavë të bukur për ne.