Pas video-s ku imitonin Fifin, Erisa & Luixhino zbulojnë ofendimet që morën në rrjete sociale!
Pardon My French • 12:51 03/12/2021
Nëse ka një gjë që nuk i mungoi këtij episodi të “Pardon My French” janë të qeshurat. Me të ftuar pa filtra dhe shumë ‘funny’, në prezantimin e Jonida Aliçkollit dhe Arbër Çepanin si bashkëprezantues mund të themi me plot gojë se çfarë nuk u tha. Jonida Aliçkolli Erisa Govaçi Luixhino Hala Dj Wizii
Pardon My French Ndryshe live nga sheshi Skënderbej!
Pardon My French 20:48 26/05/2022
Intervista e plotë e Pier Noshi në “Pardon My French”!
Pardon My French 16:19 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Bella Ciao”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:18 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Xhamadani vija vija”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:15 19/05/2022
Pier Noshi: “Ronela duhet të kishte fituar Eurovision-in!”
Pardon My French 16:14 19/05/2022
Pier Noshi tregon si është njohur me bashkëshorten nëpërmjet muzikës së tij!
Pardon My French 15:20 19/05/2022
Pier Noshi , cover “Get Lucky” live në Top Albania Radio!
Pardon My French 15:19 19/05/2022