Pasazh nga libri “Shoqëria e sfilitur” nga Byung – Chul Han!
Çdo gjë është ashtu si duket • 21:02 01/07/2022
Çdo gjë është ashtu si duket” ju ka shoqëruar çdo të enjte nga ora 18:00 deri në orën 20:00 me Anna Shkrelin dhe të ftuar specialistë të fushave të ndryshme, teksa sigurisht nuk kanë munguar as pasazhe nga libra të ndryshëm. Aida Baro Anna Shkreli Dj Ankloe
Pasazh nga libri “Shoqëria e sfilitur” nga Byung – Chul Han!
Çdo gjë është ashtu si duket 21:02 01/07/2022
Detyra e përkthyesit: përkthim apo ri-shkrim?!
Çdo gjë është ashtu si duket 21:01 01/07/2022
“Lost in translation”, e ftuar Aida Baro!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:00 30/06/2022
Algoritmi digjital: Si funksion dhe si ndikon në bindjet tona?!
Çdo gjë është ashtu si duket 17:15 24/06/2022
Pasojat që ndiejmë sot si rrjedhojë e ndryshimeve klimatike!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ku qëndron lidhja mes ndryshimeve klimatike dhe energjisë?!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ndryshimet klimatike dhe energjia e rinovueshme!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:51 16/06/2022