Horoskopi Lifestyle Love & Sex

Pasionantë të “thekur”, shenjat e zodiakut që nuk e konceptojnë dot jetën pa seks!

Astrologët pohojnë se shenja e zodiakut në të cilën lind një person ndikon në shumë tipare të karakterit dhe madje edhe në aftësitë në shtrat. Sipas Zodiakut, dashnorët më të mirë dhe më të aftë kanë lindur në shenjat e mëposhtme:

Akrepi

Kjo është padyshim shenja më e pasionuar e zodiakut. Akrepi është një dashnor me një instikt të lindur seksual. I pëlqen seksi i egër në poza të pazakonta dhe vende të çuditshme dhe emocionohet nga çdo gjë e re. Përveçse i pëlqen të brendshmet provokuese, asaj i pëlqen të luajë lojëra në shtrat dhe i pëlqen të fitojë partnerë. Kur kjo shenjë të gjejë partnerin ideal, ajo do të dashurohet sinqerisht dhe do ta kënaqë atë në çdo gjë, edhe në shtrat. Për Akrepat, seksi është një element i rëndësishëm në jetë.

Dashi

Dashi posedon energji dhe pasion të jashtëzakonshëm. Për të tërhequr vëmendjen e Dashit, duhet të jeni interesant për të. Nëse personat e lindur në këtë shenjë hyjnë në një lidhje me dikë që nuk është i disponueshëm për sfida, një partner i tillë do t’i mërzisë shpejt dhe do të kërkojë argëtim diku tjetër. Përveç faktit që personat në shenjën e Dashit janë dashnorë perfekt, orekset e tyre seksuale janë të vështira për t’u ndjekur. Seksi në shtrat është shumë i mërzitshëm për ta, ndaj e praktikojnë kudo që të kenë mundësi.