Pasó Mondial 23 Nëntor. Japonia befason Gjermaninë, Intervistë me Matko Djarmatin!
Pasó Mondial • 15:00 24/11/2022
Pas një sezoni super të suksesshëm në Pasó Euro 2020, Top Albania Radio vjen me një mbulim 360° të Kampionatit Botëror të Futbollit Katar 2022. Me analiza, informacione, të ftuar specialistë të futbollit, personazhe VIP dhe tifozë, si edhe situata gazmore për të përcjellë një atmosferë energjike në radio dhe për të vazhduar traditën e informacionit sportiv live në valët e radios më të dëgjuar shqiptare në botë. Glenti Nallbani Blerti Hajdari Lorenc Jemini Matko Djarmati
Pasó Mondial 24 Nëntor, Zvicra fitore pa shkëlqim. Intervistë me Arjan Peço!
Pasó Mondial 12:51 25/11/2022
Pasó Mondial 23 Nëntor. Japonia befason Gjermaninë, Intervistë me Matko Djarmatin!
Pasó Mondial 15:00 24/11/2022
Pasó Mondial 22 Nëntor. Argjentina komplikon kualifikimin.
Pasó Mondial 10:43 23/11/2022
Fillon botërori, zbresin në fushë skuadrat ‘big’!
Pasó Mondial 19:19 21/11/2022