Pasó Mondial/ Messi apo Modrić? Historia e trajnerëve kroat në Shqipëri…
Pasó Mondial • 16:38 13/12/2022
Nga 21 Nëntori dhe çdo ditë në orën 14:00 nis "Pasó Mondial" për të komentuar gjithçka rreth Botërorit të parë dimëror në histori. Na ndiqni çdo ditë me Edi Manushi, Glent Nallbani, Gëzim Sinemati, Redi Jupi dhe Lorenc Jemini.
Pasó Mondial/Parashikimet e finales së botërorit!
Pasó Mondial 18:25 17/12/2022
Pasó Mondial/ Messi apo Mbappe?
Pasó Mondial 17:50 15/12/2022
Pasó Mondial/ E gjithë bota në këmbët e Messi-t…
Pasó Mondial 16:49 14/12/2022
Pasó Mondial/ Messi apo Modrić? Historia e trajnerëve kroat në Shqipëri…
Pasó Mondial 16:38 13/12/2022
Pasó Mondial/Historia e njëjtë e Skaloni dhe Dalic nga provizorë në lider.
Pasó Mondial 19:50 12/12/2022
Pasó Mondial/Sherri pas ndeshjes Argjentinë-Holandë. Bisedë me Lorenc Jeminin dhe Ardi Canin.
Pasó Mondial 17:33 10/12/2022
Pasó Mondial/ Ronaldo kërcënon me largim nga Botërori. Në studio me Ar Bakallin dhe Lenida Halilaj.
Pasó Mondial 16:55 08/12/2022