Pasojat që ndiejmë sot si rrjedhojë e ndryshimeve klimatike!
Çdo gjë është ashtu si duket • 20:16 17/06/2022
Në këtë podcast shndërrimi të “Çdo gjë është ashtu si duket” u fol për procesin e shndërrimit të energjisë. I ftuar ishte Kristi Kadzadej, një inxhinier mekanik që na njohu më tepër me problematikat si edhe sugjeroi disa zgjidhje. Kristi Kadzadej Anna Shkreli Dj Ankloe
A duhen anuluar fjalët turke nga gjuha shqipe?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:10 26/11/2022
Shekspiri, një tjetër viktimë e ‘Cancel Culture’! Cilët shkrimtarë do zhduken nga librat shkollor?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:08 26/11/2022
Progresive apo regresive? Alen Bejko ka dicka për të thënë mbi ‘Cancel Culture’…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:06 26/11/2022
Kultura e Anulimit: Drejtësi qytetare apo dëshirë për të turpëruar të tjerët?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 16:59 26/11/2022
A e dinit se mafiozi seksist krijoi kulturën e anulimit?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 16:55 26/11/2022
Alen Bejko dhe Anna Shkreli kanë diçka për të thënë për Kulturën e Anulimit!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:45 25/11/2022
Pse nuk duhen shitur hajmalitë familjare?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:24 19/11/2022