Celebrities Gossip

Pavarësisht çfarë ka ndodhur, ka edhe një mundësi që t’i shohim Harry dhe Meghan në ballkonin e Pallatit Buckingham!

Princi Harry dhe Meghan mund të shihen ende në ballkonin e Pallatit Buckingham edhe nëse nuk është pas Trooping the Color në fillim të festimeve të Jubileut, raportohet. U njoftua nga Pallati se Mbretëresha po kufizonte pamjen e ballkonit pas ngjarjes speciale të Jubileut të Platinumit vetëm për anëtarët e familjes mbretërore.

Kjo do të thoshte se Harry dhe Meghan do të përjashtoheshin nga të qenit në ballkon pas Trooping the Colour, me vendimin e marrë pas shqyrtimit të kujdesshëm, tha Pallati Buckingham. Por pavarësisht kësaj, Harry dhe Meghan shpejt e bënë të ditur se ata do të vijnë në Mbretërinë e Bashkuar për të marrë pjesë në festimet dhe gjithashtu do të sjellin fëmijët e tyre Archie dhe Lilibet, të cilët ende nuk e kanë takuar stërgjyshen, Mbretëreshën.

Burimet e Pallatit thuhet se kanë gjykuar se Harry dhe Meghan mund të shfaqen me anëtarë të tjerë të familjes mbretërore në fund të festimeve të Jubileut dhe ndoshta edhe në një dalje të dytë në ballkon. Një burim për mediat e huaja tha:

Në fund të ditës bëhet fjalë për të festuar arritjen historike të një gruaje vërtet të jashtëzakonshme. Askush nuk do të donte të mos respektonte Mbretëreshën duke vazhduar armiqësitë në publik.

Që nga shpërngulja në Shtetet e Bashkuara, çifti ka qenë haptazi kritik ndaj Familjes Mbretërore.