Për cilën artiste do të ndryshonit seksualitetin?
OTM X ALBANËN • 08:56 12/11/2022
Albana ka pyetur vajzat se për cilën nga personazhet e famshme do të bëheshin lezbike. Ja se cilat ishin përgjigjet… Albana Ruçi Saix Dj
Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN 15:05 27/01/2023
Historia Luiz Ejlli – Kiara Tito, çfarë mendojnë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:54 14/01/2023
Bullizmi në televizion dhe si gjuhë e përditshme, ja mendimi i publikut!
OTM X ALBANËN 13:03 13/01/2023
Si ju duket qytetarëve edicioni i dytë i “Big Brother VIP”?
OTM X ALBANËN 09:23 31/12/2022
A i keni dedikuar ndonjëherë këngë ish-partnerëve?!
OTM X ALBANËN 09:10 30/12/2022
Kërkimet në Google gjatë vitit 2022 në Shqipëri, Berati i pari për pornografi…
OTM X ALBANËN 09:58 17/12/2022
TikTok apo OnlyFans, kë zgjedhin njerëzit?!
OTM X ALBANËN 09:33 16/12/2022