Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Auto & Moto

Për këtë makinë të vitit 1971 u ofruan 4.8 milionë dollarë, por as kjo nuk ishte e mjaftueshme

Një makinë e rrallë e Plymouth Hemi ‘Cuda Convertible e vitit 1971 mori një ofertë të lartë prej 4.8 milionë dollarë në ngjarjen e Ankandeve Mecum në Indianapolis të premten mbrëma, por nuk ishte e mjaftueshme për të nënshkruar marrëveshjen.

Sipas mediave të huaja, makina është vetëm një nga tre si ajo që janë ndërtuar me një 426 Hemi V8 dhe manual me katër shpejtësi atë vit dhe fillimisht u eksportua tek një blerës në Francë.

Një nga shembujt e tjerë u vendos në ankand në një ngjarje Mecum në vitin 2014 për 3.5 milionë dollarë, i cili mbetet një rekord për modelin dhe makinat tradicionale të tilla.

Megjithatë, oferta prej 4.8 milionë dollarë nuk ishte aq e lartë sa të përmbushte çmimin e veturës në Indianapolis, e cila kishte një vlerësim para ankandit deri në 6.5 milionë dollarë.