Për nderin që ka burri duhet të dëgjoni vetëm…
Vintage • 16:01 05/12/2021
Çdo të dielë Top Albania Radio ju qëndron pranë me video të ndryshme plot humor. Këtë herë në TAR Vintage do të zbuloni se çfarë duhet dëgjuar për nderin që ka burri... Shijojeni këtë video të punuar me shumë kujdes nga Saimir Kodra, Bendi Mani dhe Bojken Lako. Saimir Kodra Bendi Mani Bojken Lako
Skafistët
Vintage 15:38 22/05/2022
Serenata…
Vintage 16:08 15/05/2022
Peshkatarët…
Vintage 13:03 08/05/2022
Dëshmia
Vintage 13:47 01/05/2022
Qazimi & Mon Kukaleshi
Vintage 14:26 24/04/2022
Rrugë të bardha
Vintage 10:56 17/04/2022
Rrugicat që kërkonin diell…
Vintage 17:03 10/04/2022