Për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio, ky është urimi i Lyrical Son për ju!

Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit”, nuk mund të mungonte edhe urimi me anë të një mesazhi zanor i reperit Lyrical Son, i cili përgjatë gjithë vitit ka qenë pjesë e ‘The Top List’.

Whats up, whats up? Çkemi. Unë jam Lyrical Son. Doja me ju përshëndet të gjithë ju dëgjuesit e Top Albania Radio si dhe çdo shqiptar anemban botës kudo që ndodhen dhe gjithashtu, duke ju uruar festat e fundvitit dhe Vitin e Ri. Shëndet fat e lumturi! Peace out!