Design Lifestyle

Për të gjithë ju që keni shtëpi me pamje nga deti ne kemi disa këshilla!

Dëshira e arratisjes për të banuar në një shtëpi plazhi është shtuar mjaft kohët e fundit. Padyshim që ka diçka tërheqëse në estetikën e relaksuar të shtëpisë në plazh. Në momentin që kaloni nga hyrja kryesore dhe hyni në dhomën e gjerë e të mbushur me dritë, filloni të ndiheni të qetë, komod dhe kaq të gëzuar dhe të këndshëm. Mund të shtoni disa gjëra në shtëpinë tuaj për t’i dhënë asaj një atmosferë plazhi, nga ngjyra te aksesorët. Këtu ju sjellim 3 sugjerime për të përmirësuar ambientin e shtëpisë tuaj me pamje nga deti dhe për të krijuar ambientin e saj.

1. Përdorni shtresa materiale dhe tekstura

Duke shtruar shumë pëlhura dhe materiale të ndryshme, ju mund të dizajnoni të gjitha ambientet e brendshme të shtëpive në plazh. Mund të shtoni perde, qilima, kolltukë dhe shporta në mjedisin tuaj aktual. Për të shtuar një prekje shtresimi dhe teksture në shtëpinë tuaj në plazh, mund të përfshini karrige me shporta, stole të bëra nga bambu dhe thurje, dhe sende të tjera dekorimi të shtëpisë.

2. Temë e gjallë për ngjyrat e dhomës

Edhe pse bluja është nuanca që shfaqet më shpesh në dekorin me temën e shtëpive të plazhit, mund ta lini plotësisht jashtë saj dhe të keni një ambient në modë të frymëzuar nga plazhi. Hyrja dhe dhoma e ndenjes mund të kenë një ndjesi më detare falë një theksimi te ngjyra dhe drita. Ju mund të përdorni ngjyra të fuqishme në mënyra të theksuara dhe të papritura pa pasur frikë ta bëni këtë. Një atmosferë e jetesës bregdetare krijohet në hapësirë ​​duke përdorur tone natyrale të drurit, të bardha dhe një model tropikal me ngjyra të gjalla lime.

3. Pëlhurë prej liri për t’u përdorur në shtëpinë tuaj

Kur bëhet fjalë për dekorimin e brendshëm, liri është bërë një opsion shumë popullor. Liri është një pëlhurë luksoze që mund të përdoret për të dekoruar të gjithë shtëpinë bregdetare. Ka shumë cilësi të jashtëzakonshme. Linjat e thjeshta janë një material fantastik për arritjen e një dizajni të brendshëm neutral dhe për shkak të përdorimit të tyre luksoz të lëmuar dhe strukturës së butë, ato funksionojnë bukur si për ambientet e zakonshme të shtëpive në plazh ashtu edhe për dizajnet më bashkëkohore të shtëpive me pamje nga deti.