Plane për fejesë? Alvisa dhe Bashkimi ‘shuajnë’ kureshtjen për TAR!
Pardon My French • 18:09 31/12/2021
“Pardon My French” këtë episod padyshim kishte të ftuar dy nga personazhet më të përfolur të momentit, çiftin e diskutuar shumë në median ‘online’, Alvisa dhe Bashkimi. Dyshja dolën së bashku nga programi ikonik “Për’Puthen” dhe padyshim që për ta ka qenë një eksperiencë sa e bukur aq edhe me plot pengesa. Alvisa dhe Bashkimi Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Wizii
Nilsa Hysi flet për bashkëpunimin me artistin e huaj, dhe jo vetëm në “Pardon My French”!
Pardon My French 20:33 29/06/2022
Gena i irrituar me artistët shqiptarë : “Unë klikimet i kam reale!”
Pardon My French 19:44 23/06/2022
Pas 14 vitesh me partneren, dasmë në horizont për Genën?
Pardon My French 19:43 23/06/2022
A është këngëtari më i paguar në Shqipëri?! Gena përgjigjet ‘pa doreza’!
Pardon My French 19:31 23/06/2022
Ja çfarë thotë Gena për populloren, rockun dhe baladat!
Pardon My French 19:29 23/06/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te njohja me partneren, Gena tregon gjithçka në TAR!
Pardon My French 20:51 22/06/2022
‘Polic i mirë, polic i keq’ dhe lajmet më të bujshme të javës këtë episod të ‘Pardon My French’!
Pardon My French 20:15 22/06/2022