Dj Ankloe – Selected By

Kloi Vladi është Dj e vetme vajzë dhe gjithashtu më e reja që Top Albania Radio ka patur ndonjëherë. Ajo ka lindur në Tiranë në vitin 2005 dhe karrierën si Dj e ka nisur në moshën 14-vjeçare.

Pasioni i madh që ajo për profesionin e DJ dhe muzikën në tërësi e ka bërë një DJ autodidakte nisur nga miksimet më të vogla në përpunimin e këngëve të ndryshme.

Momentalisht, ajo është Dj më e re në moshë në Shqipëri e cila rrugëtimin në TAR e ka nisur me një dashuri shumë të madhe.

1
NAGUALE feat. ANDRA
Falava
2
Adela vs. Radio Killer
I Miss You
3
PLAYMEN
Fallin
4
Pete Bellis & Tommy
Treat Me Right
5
INNA
Heaven
6
Michael Mendoza & Steve Andreas
La Remontada
7
Dj Goja
Cause I'm Crazy
8
Eli & Fur
You're So High
9
MONOIR feat. Ameline
Midnight in Norway
10
Astrid S
2AM
11
Arash feat. Helena
One Night In Dubai
12
ILIRA, Juan Magán
DIABLO
13
Tom Boxer
Morena
14
ZHU & Karnaval Blues
Still Want U
15
Low Deep T
Feelings For You
16
J Alvarez
No Te Vayas
17
The Avener
To Let Myself Go
18
Mahmut Orhan & Sena Sener
Fly Above
19
Claydee Ft. Alex Velea
Hey Ma
20
Smiley
Dead man walking