Dori Dj – Selected By 2022

Dori DJ, nisi karrierën në radion më të dëgjuar Shqiptare Top Albania Radio më 1999. Prej 2013 ai është Drejtori Artistik i radios duke menaxhuar seleksionimin e muzikës, programet muzikore, si edhe post-produksionin.

Ai është një ndër Dj-të më të njohur të jetës së natës si dhe ka miksuar krah Dj-it me famë botërore, Tiesto në “Havana Sun Festival”, bëhet fjalë për Dori Dj. Karriera e tij ka nisur në “Top Albania Radio” dhe kurrë nuk është larguar prej saj, por qëndron duke seleksionuar me shumë kujdes muzikën dhe menaxhuar programet e TAR. Zbuloni 20 këngët më të mira të përzgjedhura nga Dori Dj…

1
Ucha
Sunrise For You
2
Arco
Lights
3
Yves Murasca & Rosario Galati feat. Karolyn Haze
Love This Life
4
Tube & Berger, Alegant
CURE
5
Westbam/ML Feat. Inga Humpe
Wasteland (Andhim Remix)
6
Momo Khani, Yves Murasca, Rosario Galati & Meindel feat. Chasing Kurt
Bigger Than Me
7
Claptone feat. Nathan Nicholson
A Waiting Game
8
Ridney
The Inside
9
Simone Vitullo & Seraphiel
Every Breath You Take
10
Solomun
Never Sleep Again
11
Milk & Sugar feat. Roland Clark
Celebrate
12
Keyano
Una Hora
13
Meines & Yves Murasca
Me Calma (Andre Rizo Remix)
14
Miguel Migs Feat. Coco Bonne
Misunderstood (Stripped & Salty Vocal)
15
Alex Kentucky feat. Zhanna Ona
Be Mine
16
Sebjak & Fahlberg
Somebody
17
Yves Murasca
All About Housemusic
18
Meines & Yves Murasca
Mazunte
19
Momo Khani & Meindel feat. StanLei
Lecture (Yescene Remix)
20
Kaskade x deadmau5 pres. Kx5 feat. Hayla
Escape