Timeless Playlist, Week of December 12th

“Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd” është kënga më e re e Lana Del Rey nga albumi i saj i nëntë me po të njëjtin titull. Një këngë me ritme të ngadalta ku artistja vë theksin tek tekste që i referohen muzikantëve të viteve 1970, vende në Amerikën e Veriut, vetminë dhe vetëvlerësimin e ulët.

Duke qëndruar tek Lana Del Rey, hedhim gjithashtu një vështrim pas në kohë tek hiti i saj “Born To Die”. Gati në po të njëjtën periudhë, u publikua dhe “Love Me Again” nga John Newman dhe kjo na solli ndërmend një tjetër ‘epokë’ muzikore ndryshe nga kjo në të cilën po jetojmë.

Për të kaluar tani tek një tjetër epokë. Çfarë nostalgjie të dëgjosh sërish Outkast me “Hey Ya”! Apo Timbaland, “Bounce”… Madje nuk jemi të vetmin që e ndjejmë këtë nostalgji. Nëse e keni vënë re “Bounce” është një ndër ato hite të vjetra që tani po rikthehen shumë fuqishëm në versione më moderne që janë bërë virale në rrjet.

1
Erasure
A Little Respect
2
Erasure
Love To Hate You
3
Duran Duran
Ordinary World
4
Duran Duran
Hungry Like The Wolf
5
Duran Duran
Come Undone
6
Duran Duran
Rio
7
Norah Jones
Come Away With Me
8
Simply Red
If You Don't Know Me By Now
9
Bee Gees
How Deep Is Your Love
10
Evergreen
Voices In Your Head
11
Sam Fender
Little Bull Of Blithe
12
Gorillaz
Skinny Ape
13
Lana Del Rey
Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd
14
Weezer
I Want a Dog
15
Muse, Mylène Farmer
Ghosts (How Can I Move On)
16
Cuco
Pendant
17
John Newman
Love Me Again
18
Sufjan Stevens
Futile Devices
19
Outkast
Hey Ya!
20
Kelis feat. Nas
In Public
21
Snoop Dogg Ft. Charlie Wilson & Justin Timberlake
Signs
22
Timbaland
Bounce
23
Lo-Fang
When We're Fire
24
Lana Del Rey
Born To Die