Timeless Playlist, Week of January 16th

Lista e kësaj jave ka qenë mjaft e larmishme me artistë të ndryshëm, të cilët i përkasin rrymave të ndryshme muzikore. Një artist mjaft i njohur siç është Harry Styles nuk kishte si t’i mungonte listës Timeless. Hitet e tij janë padyshim ndër më të kërkuarat në treg dhe ai bëhet pjesë jo vetëm me një, por me tri këngë. Ato janë: “Boyfriends”, “Sweet Creature” dhe “Love of my life”.

Grupi Coldplay duket se ka për t’i rezistuar mjaft kohës pasi këngët e tyre të publikuara vite më parë vazhdojnë të kërkohen nga dëgjuesit edhe në ditët e sotme. Këtë javë ato klasifikohen me këngën e tyre mjaft të njohur “Viva La Vida”. Që në titull, ato përcjellin vlerat e larta të jetës duke dhënë mesazhin se duhet ta jetojmë atë.

Hozier është gjithashtu një artist mjaft i suksesshëm, ku gjithashtu ka dy projekte muzikore në këtë listë: “Movement” dhe “Take me to church”. Kjo e fundit është realizimi i tij më i pëlqyer nga publiku, ku ka qenë edhe ai që i ka dhënë suksesin më të madh të karrierës së tij.

1
M83
Oceans Niagara
2
Daughter
Be On Your Way
3
Tom Speight
The One
4
Belle And Sebastian
I Don’t Know What You See In Me
5
Cian Ducrot
All For You (Moi qui t'aimais tellement)
6
U2
Pride (In The Name Of Love) (Songs Of Surrender)
7
The Red Goes Black
In The Chest
8
Lucas Santtana
O Paraíso
9
Ben L’Oncle Soul
A Rose
10
Lukas Graham, Mickey Guyton
Home Movies
11
Pete Rodriguez
I Like It Like That
12
Claire Rosinkranz
Bye Bye Bye (Lyle Lyle Crocodile OST)
13
Stevie Wonder
Sir Duke
14
Anthony Ramos
We Made It (Lyle Lyle Crocodile OST)
15
The Gap Band
Steppin’ Out
16
Charles Wright & The Watts 103rd Street Rhythm Band
Express Yourself
17
Elton John
Crocodile Rock
18
Justin Timberlake
What Goes Around…Comes Around
19
Coldplay
Viva La Vida
20
Harry Styles
Boyfriends
21
Harry Styles
Love Of My LIfe
22
Rihanna
Don’t Stop The Music
23
Harry Styles
Sweet Creature
24
Hozier
Movement
25
Hozier
Take me to church
26
Bruce Springsteen
Don’t Play That Song
27
Yeah yeah Yeahs
Spitting Off The Adge Of The World
28
Liam Gallagher
Too Good For Giving Up
29
Queen Naija
Let’s Talk About It
30
Stephen Sanchez
Until I Found You