Timeless Playlist, Week of January 24th

A ju kishte munguar ndopak Lana Del Rey? Artistja kthehet në vëmendjen e playlist-ës së hiteve që nuk njohin kohë me një nga këngët e saj,.  “Watercolor Eyes”. Mary J. Blige gjithashtu sa vjen e bëhet edhe më aktive në muzikë. këtë herë ajo ka bashkuar forcat me Dave East për të sjellë “Rent Money”. Edhe pse le ta pranojmë, ndoshta asnjë hit tjetër i saj nuk do ta superojë “Family Affair”.

Awlnation, Incubus, Portugal. The Man dhe Brandon Boyd janë bashkuar për të na sjellë një erë ndryshimi. Dhe pikërisht kështu titullohet dhe projekti i tyre, “Wind of Change”. Çfarë mund të veçonim këtë javë janë pikërisht dy artistë mjaft të njohur italianë që sa vjen e po rriten në shkallët e suksesit mbarëkombëtar. Është fjala për Aiello dhe Marco Mengoni.

Nuk është më një sekret tashmë që çdo projekt i tyre kthehet në një hit të papërsëritshëm. Gjithashtu le të mos harrojmë dhe OneRepublic. Grupi aq i pëlqyer prej shumë e shumë njerëzisht ka ardhur këtë javë me “Didn’t I”.

1
Conan Gray
Jigsaw
2
Lana Del Rey
Watercolor Eyes
3
Mary J. Blige, Dave East
Rent Money
4
Khruangbin & Leon Bridges
Chocolate Hills
5
dhruv
grateful
6
Milky Chance, Paulina Eisenberg
Unknown Song
7
Big Thief
Simulation Swarm
8
Lucy Blue
Postman
9
Papa Roach
Stand Up
10
Awlnation, Incubus, Portugal. The Man, Brandon Boyd
Wind of Change
11
Cypres Hill, Dizzy Wright
Bye Bye
12
Sabrina Claudio
Put On Repeat
13
Léon
Wishful Thinking
14
Aiello
Ora
15
Ultimo
Supereroi
16
Marco Mengoni
Mi Fiderò
17
Ben Howard
Only Love
18
Sufjan Stevens & Angelo De Augustine
It’s Your Own Body And Mind
19
OneRepublic
Didn’t I
20
Elliott Smith
Say Yes