Timeless Playlist, Week of July 25th

Mund të jenë me mijëra këngë që ne i kemi dëgjuar dhe kënduar por që me kalimin e viteve harrohen. E mbani mend para 9 vitesh hitin e Bruno Mars “Locekd Out Of Heaven”? Kohët e fundit kjo këngë është rikthyer përsëri dhe po dëgjohet jashtëzakonisht shumë.

Sa prej nesh i kanë këngët e The Weeknd ‘fav’?! Sidomos hitet e dala nga albumi i tij i fundit. Këtë javë ne ju kemi sjellë edhe njëherë në rikujtesë që mos ta harroni dhe që sigurisht ta këndoni sërish “Sacrifice”.

Nuk duhet të harrojmë Billie Eilish! Super artistja këtë herë nuk vjen me hitin tradicional “Bad Guy” apo “Happier Than Ever” por me projektin e saj më të ri “The 30th”. Kjo këngë u bë mjaft e pëlqyer menjëherë pas publikimit dhe sigurisht në vetëm pak orë numëroi gati 2 milion klikime.

Po ashtu duhet të përmendim edhe Coldplay me këngën “Yellow” dhe Imagine Dragons me super hitin e tyre “Radioactive” që me siguri do të ecë në hapat e “Beliver” që sa herë përmendet si fjalë të vejn menjëherë melodia e këngës në mendje po ashtu edhe emri i tyre.

1
Coldplay
Politik
2
Lauv
Good Riddance (Time of Your Life)
3
Ayra Starr
No Scrubs
4
Jack White
A Tip From You To Me
5
Muse
Kill Or Be Killed
6
Montell Fish
Darling
7
Yellow Days
Panic Attacks
8
Jessie Ware
Free Yourself
9
Benson Boone
Better Alone
10
Billie Eilish
The 30th
11
Ben Harper
Need To Know Basis
12
Coldplay
Yellow
13
Harry Styles
Keep Driving
14
Vance Joy
Riptide
15
James Morrison
Who’s Gonna Love Me Now
16
James Blunt
You’re Beautiful
17
The Weekend
Sacrifice
18
Beyoncé
Diva
19
Akon
Lonely
20
TLC
Waterfalls
21
Mariah Carey
Fantasy
22
Usher
Burn
23
Imagine Dragons
Radioactive
24
Bruno Mars
Locked Out of Heaven